Workshop

Online Introductieworkshop Friendshipcards

In verband met de huidige maatregelen organiseer ik momenteel online workshops. Tijdens dit moment deel ik je meer over het spel en deel ik ook de mogelijkheden voor het spelen met de kaarten. Je besteld de kaarten en kunt daarbij ook aangeven of je een online uitleg wilt.

Workshop Friendshipcards

Tijdens deze workshop leer je meer over de FriendshipCards: hoe gebruik je de Cards, hoe speel je ermee en wat zijn de toepassingen. Tevens leer je meer over Emotionele intelligentie. Na de workshop kun je zelf aan de slag met de kaarten in je
klas of als kinder of jongerencoach.

Data voor de nieuwe training word gepland na de lock-down.

De kosten voor deelname zijn €50,-
Meer informatie en aanmelden kan via info@dartelenvrij.nl.

De training is ook te volgen voor scholen en instellingen voor in company training.

Train de trainer workshop

Dit is een meerdaagse training waarin je wordt gecertificeerd tot trainer van de FriendshipCards. Als gecertificeerd trainer heb je alle kennis en (beginnende) ervaring in huis om anderen te coachen & trainen om effectief met de FriendshipCards te kunnen werken. Je haalt dus niet alleen zelf het meeste uit de Cards, maar je bent tegelijk in staat om m.b.v. de introductietraining anderen te trainen en motiveren om met de Cards de gaan werken. Zo bouwen we samen sterke vriendschappen!

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.